OHRID HOTELI

Hotel Slavija Spektar 3*
Hotel Slavija Spektar se nalazi na obali Ohridskog jezera, 5 km od centra Ohrida.Ima 24 dvokrevetne, 3 jednokrevetne sobe i 17 apartmana. Svaka soba ima  SAT, TV, mini bar, telefon, kupatilo. U hotelu se nalazi restoran,bar, sef na recepciji, parking, internet kafe; ima  sopstvenu plažu. Usluga je polupansion ili noćenje sa doručkom (doručak je švedski sto, večera- meni.


 Hotel Millenium Palace 4*  
je atraktivan i luksuzan hotel  lociran na samoj obali Ohridskog jezera, udaljen 300 m od starog dela  Ohrida  i 5 minuta vožnje od autobuske stanice i 10 km od ohridskog aerodroma. Hotel raspolaže sa 3 jednokrevetne sobe, 36 dvokrevetnih soba, 10 studija(suite)  i 4 luksuzna apartmana. Takodje poseduje bazen,pool bar, saunu, solarijum, fitnes centar.Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom sa fenom za kosu, TV-om sa kablovsim programima, DVD player-om, internet konekcijom,  minibarom, direktnom telefonskom linijom, automatski klima uredjaj, sef.
Room servis je od 06-23 časa

Hotel Ambasador 3*
je, moderan i atraktivan objekat udaljen samo 5 km. od grada Ohrida, 2 km od ohridskog aerodroma i 150 m od jezera. Sve sobe i suitovi imaju kupatilo, klima uredjaj, TV sa satelitskim programom, direktnu telefonsku liniju, besplatan internet, balkone sa pogledom na jezero , sef na recepcija, vlastiti parking.
Hotel Sileks 4*
Hotel Sileks se nalazi u turističkom kompleksu Sveti Stefan, na samo 4 km od starog gradskog jezgra i 10 km od ohridskog aerodroma. Lociran je na samoj obali jezera. U okviru hotelskog kompleksa su sportski tereni za košarku i tenis a takodje i otvoreni bazen. Hotel poseduje  104 renovirane sobe, sa 12 apartmana od kojih su 2 pretsednička.Svaka soba ima kupatilo, terasu, LCD TV, besplatan Wi-Fi , kablovsku TV, direktnu telefonsku liniju.Hotel ima sopstvenu plažu koja se  nalazi ispred hotela.
Hotel Metropol 4+*
se nalazi se na samoj obali jezera, 5 km udaljen od centra grada,komletno renoviran 2004 g.Poseduje restoran, banket salu, konferencijska salu, snek bar,kazino, teniski i odbojkaški teren, otvoren bazen. Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, mini barom, televizorom, telefonom i balkonom.Usluga je doručak na bazi švedskog stola, večera je meni (izbor tri jela)Plaža: nalazi se  ispred hotela, peščano šljunkovita.
Hotel Belevue 4*
Nalazi se na samoj obali jezera, 5 km od centra grada, kompletno renoviran 2007. Godine.Poseduje restoran, banket salu, konferencijsku salu, snek bar,teniski i odbojkaški teren, otvoren bazen.Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, mini barom, televizorom, telefonom i balkonom.Usluga je doručak  na bazi švedskog stola, večera je meni (izbor tri jela)
Plaža se  nalazi se ispred hotela, peščano šljunkovita.
Hotel Turist 3*
Položaj: nalazi se na 5 km od centra grada, na samoj obali  jezera u okviru hotelskog kompleksa Metropol. Svaka soba ima kupatilo, telefon i televizor.Ishrana je u restoranu hotela Metropol(doručak – švedski sto, ručka-meni 3 glavna jela)
Plaža je šljukovito peščana i nalazi se ispred hotela.


0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More