HTL. APP "ASTERAS"
Hotel apartman „Asteras“ nalazi se u mirnom delu  Haniotija, na oko 150m od plaže i nekoliko minuta hoda od centra Haniotija. Jedan je od najlepših objekata u Haniotiju sa prostranim, lepo uredjenim  dvorištem. Hotel apartman raspolaže recepcijom, studiima za smeštaj dve, tri i četiri osobe kao i apartmanima za smeštaj četiri  do pet  osoba.  Supermarket je u neposrednoj blizini.

Higijenu u studima/apartmanima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 /pet/ dana.

SADRŽAJ VILE: dvorište, roštilj u dvorištu, recepcija, prostor za odlaganje prtljaga za promenu smene,  lobi bar, parking u neposrednoj blizini uz doplatu

SADRŽAJ STUDIA: kuhinja /frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posudje i pribor/, kupatilo, peskiri, predvidjeni broj ležaja, orman, noćni stočić, toaletni sto, ogledalo, TV, klima uredjaj, terasa sa  
garniturom za sedenje.

1/2 studio     – dva standardna kreveta, predvidjen za smeštaj  najviše dve odrasle osobe i jedno dete do 8 godina
1/3 studio     – jedan francuski ležaj širiene 140 cm i 1 standardni ležaj ili dva spojena standardna ležaja i jedan ležaj na izvlačenje sa dušekom, predvidjeno za smeštaj najviše tri odrasle osobe i jedno dete do 8 godina.
1/4 studio     – dva standardna ležaja i jedna sofa na rasklapanje, predvidjen za smeštaj najviše četiri odrasle osobe i jedno dete do 8 godina.

SADRŽAJ APP: kuhinja /frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posudje i pribor/, kupatilo, peskiri, dve spavaće sobe sa po dva ležaja koje se razlikuju po površini , orman, noćni stočić, toaletni sto, ogledalo, TV, klima uredjaj, terasa sa garniturom za sedenje, predvidjen za smeštaj najviše četiri odrasle osobe i jedno dete do 8 godina.

0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More