HOTEL APARTMAN GOLDEN SUN PEFKOHORI

Hotel apartman Golden Sun se nalazi se na oko 70 metara od plaže i oko 100 metara od centra Pefkohorija, ispod glavnog puta. Hotel apartman "GOLDEN SUN" se sastoji od dve identične zgrade i u svom sastavu ima trokrevetne i četvorokrevetne studie i četvorokrevetne apartmane.
Hotelski servis, promena posteljina i peškira na 5 (pet) dana.
SADRŽAJ HOTELA: Recepcija, malo dvorište, bazen, bar, ležaljke i suncobrani pored bazena, parking.
SADRŽAJ 1/3 STUDIA: Kuhinjski blok (frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje), kupatilo, francuski ležaj i sofa za jednu osobu, orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje.
SADRŽAJ 1/4 STUDIA: Kuhinjski blok (frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje), kupatilo, francuski ležaj i sofa na izvlačenje, orman toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje.
SADRŽAJ 1/4 APP: Soba za spavanje sa francuskim ležajem, jedna sofa na izvlačenje u kuhinjskom delu, kuhinjski blok (frižider, rešo na strujul, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje), kupatilo, orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje.
 0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More