VILA CHLOROS

Vila "CHLOROS" se nalazi u novom delu Nei Porija na oko 80m od plaže i oko 500m od centra. Jedna je od najlepših vila u Nei Poriju, sagrađena 2008. god. Moderno uređena i opremljena, dvospratna vila u svom sastavu ima studia i apartmane za smeštaj dve, tri, četiri, pet i šest osoba od kojih pojedini imaju pogled na more. Supermarket je u neposrednoj blizini.
Gosti vile "CHLOROS" mogu koristiti bazen hotela "EVILION" uz konzumaciju jednog pića.
Higijenu u studiima i apartmanima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana. SADRŽAJ VILE: Malo dvorište, hol sa garniturama za sedenje, mogućnost parkiranja.
   1/2 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm ili dva standardna spojena ležaja
   1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj
   1/3+1 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm, jedan standardni ležaj i fotelja na razvlačenje
   1/4 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm i dva standardna ležaja
   1/4+1 studio – dva francuska ležaja širine 160cm i fotelja na razvlačenje
SADRŽAJ studia: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), 3 (tri) ležaja, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom sa hidromasažerima i odvojena soba za spavanje sa 3 (tri) ležaja i posebno kupatilo, orman, noćni stočić, toaletni sto sa ogledalom, stočić za prtljag, televizor, klima uređaj, komarnik (zaštitna mreža od komaraca), terasa sa garniturom za sedenje. 1/6 app: Francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj u sobi sa kuhinjom, odvojena soba za spavanje (francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj, posebno kupatilo), 1/6 app ima dva kupatila.


 0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More