POTOS

Potos je simpatičan gradić na jugozapadnoj strani Tasosa, na svega tri do četiri kilometara od Limenarije. Smešten pored jedne od najlepših plaža na ostrvu. Veliki broj kafića i kafeterija pružaju izuzetnu zabavu u večernjim satima. Potos ima veliki broj minimarketa, bankomata, luna park… Na putu ka Limenariji nalazi se jedna od najpoznatijih diskoteka na ostrvu.
VILA IATROU
 LOKACIJA:
* Na izlasku iz Potosa, 800 m od grada i 400 m od plaže
SADRŽAJ:
* bazen
* maslinjaci
* veliko dvorište
* 1/2 i 1/3 studiji
* 1/4 apartmani sa dve sobe
* čajna kuhinja
* kupatilo
* terasa
* sef
* TV
* klima uređaj (uključeno u cenu)
* roštilj u dvorištu

Nalazi se na izlasku iz Potosa, 800m od centra grada i 400m od predivne plaže. Objekat u izuzetnom ambijentu maslinjaka, sa velikim dvorištem i bazenom. Sastoji se iz 3 nezavisne zgrade, koje raspolažu 1/2, 1/3 studijima i 1/4 apartmanima sa dve sobe. Svi su opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasa, sef, tv i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). U dvorištu se nalazi roštilj, koji je na rasoplaganju gostima.

Galerija fotografija
VILA JOANNA
LOKACIJA:
U blizini centra Potosa, 300 m od plaže
SADRŽAJ:
*1/2 i 1/3 studiji
*1/4 apartmani
*čajna kuhinja
*terasa
*kupatilo
*TV
*klima (uz doplatu)

Nalazi se u neposrednoj blizini centra Potosa, na udaljenosti 300m od plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3 studijima i 1/4 apartmanima, koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, terasom, kupatilom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta). Jedan broj apartmana poseduje krevete na sprat. Gosti mogu da parkiraju vozila ispred vile.

Galerija fotografija

0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More