NEOS MARMARAS

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešcane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u čijem zaledju se nalazi borova šuma. Letovalište je kao stvoreno kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima. Uzimajući u obzir prirodu Sitonije, njeno bogatstvo, skrivene plaže, borovo šume, maslinjake, prijatnu klimu, Neos Marmaras postaje sve popularnije letovalište ovog dela Halkidikija. Izgradjen na tri brežuljka, dominira na prostranom zalivu Toroneos. U samom mestu postoje dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka peščana plaža, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa - komplex Porto Carras, koji je do sad ugostio mnoge kako domaće tako i strane sportiste, javne ličnosti, političare itd itd. Na drugom kraju se nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.


- Vila “LAKIS” – se nalazi u centru, na 50m od mora i na 10 min hoda do plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima i 1/4 apartmanom, koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5eur po danu). Vila poseduje određen broj renoviranih studia i apartmana, pa u cenovniku imaju oznaku Lakis +.
Galerija fotografija
- Vila “INA” - se nalazi na izuzetno lepoj poziciji, na samo 1-2 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima, koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (doplata za korišćenje 5eur po danu). Određen broj terasa ima lep pogled na more.
Galerija fotografija
- Vila “TEODOSIS” - se nalazi na 50m od mora i na 6-7 min hoda od plaže. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima i 1/4 family room, koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).
Galerija fotografija
- Vila “KARAJANIS” - je novosagrađena vila. Nalazi se na 80m udaljenosti od Paradizo plaže. Vila raspolaže 1/4 apartmanima , koji su kompletno opremljeni čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom, tv i klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu). Vila poseduje parking.
Galerija fotografija

0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More