MORAITIKA/MESONGI

Mesongi se nalazi na 20 km južno od grada Krfa. Idealno je mesto za one koji traže potpuno miran odmor, kao i za porodice sa malom decom. Oni koji traže zabavu, mogu je vrlo lako pronaći u susednoj Moriatiki (10 minuta hoda).
Gradska plaža u Mesongiju je čista, plitka, voda je topla i idealna je za decu. Velika prednost je i to da pored nje ne prolazi magistrala, (kao pored većine plaža na istočnoj obali Krfa), već je potpuno odvojena od svakog saobraćaja, tako da je to za roditelje jedna briga manje. Na samoj plaži se može naći desetak taverni, a u okolnim uličicama samoposluge i kiosci. Popodne ima dosta hladovine. Prepodnevna hladovina se može naći na plaži Bukari (5 km južno od Mesongija - potreban je automobil. Na samoj plaži postoji lepa taverna, sa besplatnim ležaljkama.


MESSONGHI BEACH 3***sup, Moraitika www.messonghibeach.gr Zvanicna kategorizacija - B kat All Inclusive (sve ukljuceno – dorucak, rucak, vecera (švedski sto – samoposluženje), topla i hladna užina, sladoled(samo deca), domaca alkoholna i bezalkoholna pica, kafa, caj). Veliki porodicni kompleks ima sadržaje resort hotela 4*, nalazi se 22 km od grada Krfa izmedu mesta Moraitika i Mesongi, u velikoj bašti sa puno zelenila i izlazi na šljunkovitu plažu. Hotel ima 920 soba, recepciju, 4 restorana, 3 bara, bar na plaži, 3 kafeterije, internet centar, TV sala, sef, menjacnica, diskoteka, 3 bazena, hotelski mini akva park, mini klub za decu (4-12god), mini disko, decije igralište, video igre, mini market, butik, frizerski salon, konferencijska sala, odbojka, odbojka na plaži, košarka, fudbal, aerobik, vaterpolo, stoni tenis, pikado (besplatno), fitnes centar, tenis, sportovi na vodi (uz doplatu), parking. Standardne sobe: imaju kupatilo, telefon, balkon ili terasu. Family (porodicne sobe):jedna veca soba sa 2 kreveta i krevetom na sprat. Superior family (porodicne) sobe: renovirane 2007-2008 god, krevet na sprat (za decu), klimu, kupatilo sa fenom, SAT TV, telefon, frižider, balkon ili terasu.

Galerija fotografija

0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More