LIMENAS

Limenas je glavni grad Tasosa i ima oko 3.500 stanovnika. Sagrađen je na mestu antičkog grada Tasosa, smešten između dve luke, sa dve gradske plaže i mnoštvom drugih prelepih plaža u okolini. Predstavlja trgovački centar ostrva ispunjen mnogobrojnim tavernama, kafeterijama, restoranima, buticima, diskotekama, koje će upotpuniti Vaš odmor. Pored dve gradske plaže, u okolini ima desetine prelepih plaža (Tarzanas, Glifada, Papalimani, Pahis, Macryammos, Golden beach) do kojih je organizovan prevoz (bus, taxi, brodić…).


VILA MERESI
LOKACIJA:
* Centar Limenasa, 400 m od Vournelis plaže
SADRŽAJ:
* 1/2, 1/3 i 1/4 studiji
* 1/4 apartmani
* čajna kuhinja
* kupatilo
* terasa
* telefon
* TV
* klima (uz doplatu)
* parking

Nalazi se u samom centru Limenasa, na udaljenosti oko 400m od Vournelis plaže. Veoma lep objekat koji raspolaže sa 1/2, 1/3 i 1/4 studijima, kao i apartmanima za 4 osobe. Svaki studio/apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, telefon, tv i klima uređaj (doplata za korišćenje 5eur po danu, plaća se na licu mesta). Apartmani su prostrani i imaju jednu izdvojenu spavaću sobu. Vila poseduje parking.
Galerija fotografija
VILA ANASTASIA
LOKACIJA:
* Centar Limenasa, 400 m od Vournelis plaže
SADRŽAJ:
* 1/2 i 1/3 studiji
* čajna kuhinja
* kupatilo
* terasa
* TV
* klima (uz doplatu)

Nalazi se centru Limenasa, na udaljenosti oko 400m od Vournelis plaže. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv i klima uređaj (doplata za korišćenje 5eur po danu, plaća se na licu mesta).

Galerija fotografija

0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More