AGIOS GEORGIOS

Agios Georgios - na zapadnoj obali dan traje duže. Jedinstven je po tome što nudi spoj najlepših plaža na ostrvu, i mogućnost spokojnog odmora i dobrog provoda. Smešten je na jugozapadnoj obali ostrva Krf, 30 kilometara udaljen od starog grada. Plaže Ag. Georgiosa, i susedna Agia Varvara, spadaju među najlepše na mediteranu: toplo, kristalno, plavo – ovo su odlike mora koje zapljuskuje zlatnu peščanu obalu. Sliku očaravajućeg mediteranskog mesta upotpunjuju veoma originalno uređene kafeterije, noćni klubovi i restorani. Dobro raspoloženi I našim ljudima naklonjeni meštani, sastavni su deo gostoljubive atmosfere Ag. Georgiosa. Na 10-ak kilometara južno od mesta nalazi se Kavos, nadaleko čuven po svom noćnom životu.


KUĆA TEODOROS - Nalazi se nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju. Udaljena je oko 300 metara od plaže. Kuća ima veliko i lepo uređeno dvorište sa tušem. Svi apartmani i studiji imaju klima uređaj koji se naknadno naplaćuje, čajnu kuhinju, TV, TWC i balkon. Jedinice su 1/2, 1/2+1 studiji i 1/4 apartmani. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Dvokrevetni studiji sa pomoćnim krevetom nalaze se u prizemlju i imaju jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta. Svaki apartman poseduje po dve spavaće sobe, TWC i odvojenu kuhinju. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta. Doplata za klima uređaj dnevno po studiju je 5 €, po apartmanu 8 €, a ugovara se i plaća predstavniku ino partnera. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.

Galerija fotografija

KUĆA DIMITRIS - Nalazi se nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju pored kuće Teodoros. Poseduje uređeno dvorište sa ležaljkama. Jedinice su 1/2, 1/2+1 studiji i 1/4 apartman. Svi poseduju čajnu kuhinju, TWC i balkon. Dvokrevetni studiji imaju jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Dvokrevetni studiji sa pomoćnim krevetom nalaze se u prizemlju. Apartman poseduje dve spavaće sobe i odvojenu kuhinju. Svaka soba ima po dva odvojena kreveta. Kuća je udaljena je oko 300 metara od plaže. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.
Galerija fotografija

HOTEL GOLDEN SANDS 3* - Hotel Golden Sands se nalazi u centralnom delu mesta Agios Georgios i ulica ga razdvaja od plaže. Sadržaj hotela: recepcija, 2 bazena za decu i odrasle, restoran, bar, recepcija, sef, manjačnica, parking, igraonica za decu, tereni za razne sportove... Sadržaj soba (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem): TWC, balkon, klima uređaj (uz doplatu), mini bar, TV, telefon. Usluga: polupansion - doručak (samousluživanje-izbor više jela) i večera (meni posluženje). Doplata za klima uređaj dnevno po sobi je 5 €, a ugovara se i plaća predstavniku ino partnera. www.corfugoldensands.com
Glaerija fotografija

KUĆA LORD - Kompleks se nalazi oko 500m od centra mesta, u veoma mirnom kraju, na oko 200 metara od plaže. Okružen prelepim baštama, ovaj kompleks je idealan za one koji žele mir i tišinu. Kompleks sadrži bazen za decu i odrasle, igralište za decu, bilijar, TV, bar, roštilj. Jedinice su 1/2 studiji i 1/3 apartmani. Sve smeštajne jedinice sadrže klima uređaj (uz doplatu), čajnu kuhinju. Apartman poseduje spavaću sobu i odvojenu čajnu kuhinju. Doplata za klima uređaj dnevno po studiju je 5 €, po apartmanu 5 € a ugovara se i plaća predstavniku ino partnera. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.
Galerija fotografija

KUĆA GEORGE - Nalazi se oko 400m od centra mesta u blizini hotela Golden Sands, a na oko 200 metara nalaze se mini-marketi, barovi i taverne. Udaljena je oko 100 metara od plaže. Jedinice su 1/2, 1/2+1 studiji. Treći krevet u studiju je pomoćni krevet. Dvokrevetni studiji sa pomoćnim krevetom nalaze se u prizemlju, a dvokrevetni studiji na prvom i drugom spratu. Studiji na prvom i drugom spratu poseduju klima-uređaje (uz doplatu), a studiji u prizemlju poseduju ventilatore. Svaki studio sadrži TWC i čajnu kuhinju. Doplata za klima uređaj dnevno po studiju je 5 €, a ugovara se i plaća predstavniku ino partnera. Usluga je smeštaj na bazi najma studija/apartmana.
Galerija fotografija

0 komentara:

Постави коментар

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More